top of page

De 1 Martie, femeile sunt răsfățate la BUNA ClubÎn fiecare an, pe data de 1 Martie, românii celebrează începutul primăverii și Ziua Mărțișorului, o sărbătoare ancestrală ce marchează renașterea naturii și feminitatea.

La BUNA Club din Birmingham, UK, ne bucurăm să aducem această tradiție minunată și atmosfera de răsfăț în inima comunității noastre de români. Află mai multe despre simbolistica Mărțișorului și despre evenimentul special care are loc la BUNA Club pe data de 1 Martie.Ce este Mărțișorul


Mărțișorul este un simbol al primăverii și al reînnoirii, purtând în el semnificații vechi și profunde. În tradiția românească, Mărțișorul este un fir subțire, împletit din mătase roșie și albă, adesea decorat cu un mic obiect sau un clopoțel. Este oferit femeilor drept un simbol al dragostei, al speranței și al norocului pentru noul an care începe.

În prezent, tradiția Mărțișorului continuă să fie un simbol puternic al optimismului și al speranței pentru viitor. Oferirea Mărțișorului este o modalitate de a celebra unitatea, reziliența și puterea comunității românești, indiferent de distanțele geografice sau de provocările contemporane.


Eveniment Special de la BUNA Club


Pe data de 1 Martie în Birmingham, BUNA Club va fi gazda unui eveniment deosebit dedicat femeilor românce și nu numai. Ne-am propus să sărbătorim feminitatea și frumusețea într-o atmosferă de eleganță și rafinament, oferindu-vă ocazia de a vă bucura de o seară memorabilă alături de prietenele voastre.


Ce vă așteaptă la BUNA Club


Cadouri Mărțișor. Fiecare femeie prezentă la eveniment va primi un Mărțișor special, ca o dovadă a aprecierii noastre și a urărilor noastre de noroc și prosperitate pentru noul an care începe.

 

Muzică și Dans. Vom avea o selecție de muzică aleasă cu grijă pentru a vă încânta simțurile și a vă încărca de energie pozitivă. Vom dansa împreună într-un cadru festiv și plin de viață.

 

Cocktail-uri Delicioase. Veți putea savura cocktail-uri delicioase și răcoritoare, pregătite special pentru a vă răsfăța și a vă bucura de o seară de neuitat.

Luna martie este luna femeii pe care o celebrăm în clubul nostru românesc, în fiecare seară de vineri. Urmărește calendarul de evenimente din Birmingham și planifică-ți serile de vineri pentru tine!

Pentru că este o lună intensă, plină de evenimente, sugerăm rezervarea sau plata biletelor online. Oferă și tu un zâmbet femeii din viața ta, printr-un mărțișor vineri, 1 martie, la BUNA Club!

101 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page