top of page

Dragobete - Tradiții și Muzică Românească la BUNA Club

În inima lunii februarie, românii sărbătoresc Dragobetele, o sărbătoare străveche care marchează începutul primăverii și al dragostei. Vom explora tradițiile acestei sărbători autentice și modul în care le putem celebra într-un mod modern și vibrant, la BUNA Club.Tradiții de Dragobete


Dragobetele este considerat un moment al începutului vieții și al reînnoirii naturii. În tradiția românească, această sărbătoare este asociată cu gesturi romantice și cu ritualuri pentru a atrage iubirea și fertilitatea.

Cunoscută ca Ziua Îndrăgostiților a românilor, ziua de Dragobete este perfectă pentru tinerii care se întâlnesc în cadrul unor festivaluri și petreceri pentru a celebra iubirea și frumusețea vieții.


Cum sărbătoresc românii Dragobetele


În satele tradiționale din România, tinerii se adună în jurul unui foc de tabără, dansează și cântă pentru a aduce noroc și dragoste în viața lor. Se spune că fetele care se scaldă în râuri în ziua de Dragobete, vor fi mai frumoase și mai iubite în anul care vine.

Muzica tradițională românească este o parte importantă a sărbătorii Dragobete. Cântecele vesele și dansurile energice încântă inimile și sufletele participanților, creând o atmosferă de bucurie și entuziasm.Muzică și Voie bună la BUNA Club


Pentru a celebra această sărbătoare minunată, BUNA Club vă invită să vă alăturați nouă într-o seară de distracție, dans și muzică tradițională românească. În data de vineri, 23 februarie. Pregătim un eveniment special dedicat sărbătorii Dragobete, unde veți avea ocazia să vă bucurați de autenticitatea tradițiilor și de farmecul muzicii românești.


Iubește Românește


Comunitatea de români din Birmingham crește în fiecare seară de vineri, la clubul deja cunoscut, BUNA Club. Se știe că românii iubesc precum petrec: Mult și Intens! Nu lăsa pe mâine, iubirea pe care poți să o petreci azi! Caută-ne pentru rezervări și pregătește-te pentru o seară tradițional românească de neuitat, în minunatul UK.
Bilete Online cu Intrare Gratuită


Suntem mândri să sărbătorim această tradiție frumoasă alături de comunitatea noastră. Vă așteptăm cu brațele deschise în această seară specială, unde ne vom bucura împreună de tradițiile și muzica românească într-o atmosferă unică și vibrantă. Intrați pe link pentru a accesa bilete gratuite de Dragobete în UK!

11 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentarios


bottom of page