top of page

Get ready to party like never before, because Maneliada is back in town! Salvează data de 22 martie la BUNA Club!Încă o dată, cea mai așteptată petrecere a anului se întoarce în inima comunității românești din Birmingham! Maneliada revine la BUNA Club și promite o seară memorabilă, plină de ritmuri contagioase, dansuri pline de pasiune și distracție fără margini pentru toți cei prezenți!Maneliada revine în UK! Petrecem cu toții VINERI, pe 22 martie!

 

Cu data de vineri, 22 martie, marcată în calendar, petrecăreții din întreaga zonă se pregătesc să se alăture acestei experiențe unice, oferită de BUNA Club. Clubul românesc din Birmingham pune la dispoziția tuturor românilor un loc de întâlnire celor care doresc să se bucure de atmosfera autentică și de muzică de calitate.Pe parcursul serii, participanții vor fi răsfățați cu cele mai populare melodii de manele, mixate într-un mod inconfundabil de DJ-ii talentați. Ritmurile vibrante și versurile pline de emoție ale manelelor vor aduce un strop de nostalgie și bucurie în sufletele tuturor celor prezenți, creând o atmosferă unică de comuniune și veselie.

 

De ce să alegi BUNA Club pentru serile de petrecere

 

Clubul românesc BUNA este renumit pentru atmosfera sa contagioasă și pentru echipa sa de organizatori de evenimente, care reușește mereu să creeze o experiență autentică și plină de viață pentru toți participanții. Cu un focus special pe muzica de petrecere și vibe-ul energic al băieților care se ocupă de eveniment, fiecare seară petrecută la BUNA Club este o călătorie în lumea distracției fără limite.

De la petreceri tematice la serate speciale, clubul românesc BUNA și-a câștigat reputația ca fiind locul ideal pentru distracție și relaxare, unde fiecare român se simte ca acasă.Cum arată un SHOW MANELIADA

 

Pentru cei care au participat la evenimentele anterioare organizate de BUNA Club, seara de vineri, 22 martie, reprezintă o continuare a distracției și a bucuriei pe care le-au experimentat în trecut. Pentru cei care nu au avut încă ocazia să vadă ce înseamnă Maneliada la BUNA Club, acest eveniment este o oportunitate perfectă de a se alătura și de a se bucura de experiența unei nopți de neuitat.

Echipa noastră pasionată de evenimente românești în Birmingham este dedicată să îți ofere cea mai bună experiență posibilă, iar seara de vineri, 22 martie, nu va fi o excepție.Pe parcursul serii, DJ-ii talentați te vor răsfăța cu cele mai tari hituri de manele în Birmingham, mixate într-un mod inconfundabil care te va face să nu stai locului nici o secundă. Ritmurile vibrante și basurile puternice se vor auzi până dimineața la BUNA Club.

Cu data de vineri, 22 martie, marcată în calendarul tău, este timpul să îți faci loc în agenda de distracție pentru o seară care promite să te facă să îți fie dor de petreceri românești în Birmingham.

Invită-ți prietenii și familia și pregătiți-vă pentru o noapte de neuitat în compania celor mai bune manele și a unei atmosfere pline de viață! Contactează-ne pentru bilete Maneliada în UK!

22 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page