top of page

La Mulți Ani Femeilor din Viața noastră! 8 Martie se petrece la BUNA Club!

Femeile sunt surse de inspirație, putere și iubire în viețile noastre, iar Ziua Internațională a Femeii este o ocazie specială de a le onora și de a le sărbători!

La BUNA Club din Birmingham, UK, suntem încântați să organizăm un eveniment deosebit pentru a aniversa femeile așa cum se cuvine.Aniversăm Frumusețea și Puterea Femeilor


Ziua de 8 Martie este un moment special în care recunoaștem și sărbătorim realizările, sacrificiile și importanța femeilor din viața noastră. Este o ocazie de a le mulțumi pentru tot ceea ce fac și de a le arăta cât de mult sunt apreciate și iubite.

Roberto, fondatorul BUNA Club: ”Clubul nostru apreciează importanța femeilor și încurajează recunoștința față de sexul frumos. În acest sens, deschidem un eveniment deosebit în onoarea femeilor din Birmingham și din întreaga comunitate românească. Ne-am propus să organizăm o seară plină de surprize, distracție și răsfăț pentru toate doamnele și domnișoarele prezente.”

Vom avea un program special de muzică românească, melodii selecționate cu grijă pentru a vă detașa de cotidian și a vă încărca de energie pozitivă. Vom dansa și ne vom distra într-un spațiu festiv și plin de viață.

Pregătim o selecție de cocktail-uri rafinate și răcoritoare, sticle de vin apreciate și pahare de băuturi selecte, demne de o seară memorabilă.

Vom avea mici cadouri și surprize pentru toate doamnele și domnișoarele prezente, pentru a le arăta cât de speciale sunt pentru noi și pentru a le mulțumi pentru tot ceea ce aduc în viețile noastre.
În inima fiecărui român bate un spirit puternic și o mândrie pentru frumusețea și caracterul inconfundabil al româncelor. La BUNA Club, ne bucurăm să celebrăm nu doar Ziua Internațională a Femeii, ci și farmecul și forța deosebită pe care femeile le aduc în lume.

În această seară specială de 8 Martie, sărbătorim atât realizările lor, cât și frumusețea lor interioară și exterioară, precum și spiritul lor curajos și determinat. Să le arătăm femeilor din viața noastră cât de speciale și de prețioase sunt pentru noi și să ne bucurăm împreună de o seară plină de răsfăț și de distracție la BUNA Club.


Pentru frumusețea și caracterul româncelor, La mulți ani! Vă așteptăm cu drag să sărbătoriți alături de noi!


62 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page