top of page

Sărbătorim de Sfântul Gheorghe la BUNA Club! Te așteptăm Vineri, 26 aprilie!Într-o seară specială de distracție și voie bună, sărbătorim în cinstea Sfântului Gheorghe, la BUNA Club. Evenimentul va avea loc pe data de 26 aprilie, vineri, și promite să fie una memorabilă pentru toți participanții.Atmosfera este așa cum te-am obișnuit în fiecare vineri cu distracție românească, plină de energie și entuziasm, doar că de data aceasta vom avea de sărbătorit oamenii dragi: prieteni, colegi, parteneri, care poartă numele de Gheorghe, George, Georgeta, Gigi ș.a. Muzica aleasă cu grijă și băuturile delicioase vor completa atmosfera de sărbătoare, iar dansul și voia bună vor fi nelipsite.

 

Indiferent dacă te pregătești să sărbătorești Sfântul Gheorghe sau doar cauți o seară de distracție alături de cei dragi, BUNA Club te așteaptă cu brațele deschise.

 

Distrație până în zori la cel mai tare Eveniment Românesc din Birmingham!

 

S-a stabilit o noapte albă, în care muzica bună și atmosfera incendiară te vor purta prin cele mai intense momente de distracție. Întâmpinăm oaspeții începând cu ora 21:00, iar petrecerea continuă până în zori, la ora 04:00 dimineața. În funcție de cantitatea distracției măsurată în pahare, la BUNA Club ajungi fericit, pleci și mai fericit!Te așteptăm cu drag să-ți organizăm Aniversarea de Sfântul Gheorghe în stil românesc! Pentru rezervări și informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi la numărul de telefon: +44 7448 350212.

 

Ce trebuie să știi dacă alegi să te aniversezi la BUNA Club

 

La BUNA Club, sărbătorile sunt întotdeauna unice și memorabile! Decorat cu bun gust și atenție la detalii, spațiul nostru este locul perfect pentru a sărbători evenimente speciale precum aniversările.

 

Odată ce alegi să-ți sărbătorești evenimentul la Clubul Românesc BUNA, vei avea parte de o experiență complet personalizată. Echipa noastră dedicată te va ajuta să planifici fiecare aspect al petrecerii. Fie că dorești să rezervi o masă pentru un grup mai mic sau să închiriezi întregul club pentru o petrecere privată, te asigurăm că vei avea parte de o atmosferă autentică și de neuitat.În plus, avem o gamă variată de băuturi pentru a satisface orice preferințe, iar spațiul nostru generos îți permite să te bucuri de libertatea de mișcare și de distracție alături de invitații tăi speciali.

 

Dacă este vorba doar despre o aniversare intimă sau chiar despre o petrecere grandioasă, la BUNA Club vei găsi tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma evenimentul într-o amintire de neuitat. Ne poți contacta pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de închiriere a spațiului și pentru a programa o vizită în locația noastră.Ai 18 ani împliniți și încă te întrebi cum să îți închei săptămâna? Ai răspunsul chiar aici!

Cine se aseamănă, se adună vineri 26 aprilie, în centrul Birmingham-ului! Să petrecem românește e tot ceea ce știm! Hai alături de noi cu toată gașca la BUNA Club!

6 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Commenti


bottom of page