top of page

Un nou concept în Birmingham. Muzica Tehno se ascultă la BUNA Club

Birminghamul se pregătește să intre într-o nouă eră a distracției cu lansarea evenimentului tehno, un spațiu revoluționar dedicat iubitorilor Muzicii House! VINERI, pe 29 martie, distracția are alte note!
Epicentrul Muzicii Tehno din Birmingham

 

Odată cu intrarea în scenă a acestui nou concept, pasionații de sunete electronice și de atmosfera vibrantă a nopților de dans vor avea un nou refugiu pentru a-și exprima și împărtăși pasiunea pentru muzica tehno.

Clubul Românesc BUNA promite să redefinească experiența de noapte a orașului, oferind un amestec fascinant de sunete tehnologice și o atmosferă efervescentă care îți va stimula simțurile și te va purta pe cărările nelimitate ale dansului și ale energiei pozitive.

 

Evenimentul SUBLIIMINAL la BUNA ClubSubliiminal este pregătit să aducă un adevărat spectacol muzical pentru împătimiții genului. Cu o selecție excepțională de trance music, technomusic și deep house music, evenimentul va fi condimentat de prestația impresionantă a lui PSH într-un set de 6 ore în mix. O noapte de dans continuu, în care sunetul tehno va fi în centrul atenției, promițând să ofere o experiență muzicală nemaiîntâlnită în Birmingham.

Echipa din spatele BUNA Club are ca obiectiv să creeze un spațiu original, unde iubitorii de muzică tehno se pot simți ca acasă și pot să se bucure de sunetele lor preferate într-un cadru elegant și prietenos. Cu o atenție deosebită la detalii și la calitatea experienței oferite, clubul își propune să devină destinația preferată a tuturor celor pasionați de sunetul electronic și de spiritul inconfundabil al nopților de dans.

 

Sunetele incendiare ale Muzicii Tehno se aud în UKDacă ești în căutarea unei experiențe muzicale memorabile și a unei nopți de dans incendiare, nu rata șansa de a descoperi această petrecere românească în UK! Subliiminal este evenimentul care va deschide porțile spre o lume a sunetelor transcedentale și a energiei pozitive, iar tu ești invitatul de onoare!

Fii parte din istorie și alătură-te noului concept de distracție din Birmingham la BUNA Club! Te așteptăm VINERI, 29 martie, cu brațele deschise în călătoria noastră în compania celor mai petrecăreți români din Anglia!

7 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page